×
Home Ik zoek een notulist Ik ben een notulist Inloggen Over notuleerklus.nl Contact
logo Notuleerklus

Meer weten?

06-12 33 19 83

kantoor@notuleerklus.nl

Veel gestelde vragen & antwoorden

Hier vind je de antwoorden op vaak gestelde vragen . Zit je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar kantoor@notuleerklus.nl.

 

Zoeken kan bijvoorbeeld op plaats. Je krijgt dan alle notulisten te zien in de gewenste omgeving, zowel op de kaart als onderaan in een lijst. Klik op het grijze icoontje in de kaart voor een korte introductie. Wil je meer weten over de betreffende notulist? Klik dan op meer informatie. Of klik op de betreffende notulist in de lijst onder de kaart.

Daarnaast kan worden gezocht op specialisatie. Denk aan ervaring met een bepaald type vergadering of organisatie. Hiermee kun je nog gerichter zoeken en de juiste notulist vinden.

Je kunt deelnemen als:

  • je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als zelfstandig ondernemer;
  • uit je LinkedIn profiel of je website duidelijk blijkt dat je notuleerdiensten aanbiedt, eventueel in combinatie met gerelateerde diensten als secretariële ondersteuning of tekstschrijven.

Bij je aanmelding vul je enkele gegevens in en je kiest voor de door jou gewenste abonnementsvorm. 

Daarna ontvang je een bevestiging per e-mail, met daarin een link om je persoonlijke toegangscode in te stellen en een linkje naar je factuur. Nadat je je code hebt ingesteld, heb je toegang tot je persoonlijke omgeving. Je kunt hier veel informatie kwijt en een profielfoto plaatsen. Loop je ergens tegen problemen aan, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Er zijn drie abonnementen, met verschillende looptijden.
Let op: tijdens de opstartfase van Notuleerklus.nl geldt een speciale aanbieidng.
Schrijf je je in voor 1 juli 2021, dan geldt een gratis abonnement voor de duur van zes maanden.

De reguliere abonnementsvormen zijn:

Een abonnement voor drie maanden ⋅ 60 euro
Een abonnement voor zes maanden ⋅ 99 euro
Een abonnement voor twaalf maanden ⋅ 175 euro

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw

Onze ervaring is dat je pas na enkele maanden weet of Notuleerklus.nl voor jou werkt. Hoe beter je je profileert, hoe beter je vindbaar bent. 

Kies voor een zakelijke foto, waarop je goed zichtbaar bent.

Je foto wordt automatisch geschaald, dus je hoeft in principe geen rekening te houden met de afmetingen. Ben je niet helemaal tevreden met het resultaat? Neem dan even contact op via kantoor@notuleerklus.nl. We helpen je graag verder.

Heel eenvoudig. In je profiel kun je aangeven dat je wenst op te zeggen. Aan het einde van de looptijd van de overeenkomst, wordt je abonnement dan niet verlengd en wordt je profiel verwijderd. Mocht je vergeten om op te zeggen, geen nood. Je ontvangt ca. twee weken voor afloop van je overeenkomst een e-mail om je hieraan te herinneren. Doe je niets, dan wordt je abonnement automatisch verlengd.

Natuurlijk hopen we dat alle notulisten én zoekende organisaties tevreden zijn. Daar doen we allemaal ons best voor. Maar het kan zijn dat iets niet naar tevredenheid verloopt. Gaat het hierbij om klachten over de diensten van de door jou gekozen notulist, dan word je verzocht contact op te nemen met de betreffende notulist zelf. Hij of zij kan je hierbij het beste van dienst zijn en proberen het probleem op te lossen. Hierin is Notuleerklus.nl geen partij. 

Ben je ontevreden over het platform Notuleerklus.nl zelf, of onze dienstverlening, dan horen wij dat graag. Hiermee kunnen we onze dienstverlening weer verbeteren. 

Ben je wel tevreden, dan horen we dat natuurlijk ook heel graag!

Noluleerklus.nl: hét platform voor notulisten,
de plek waar vraag en aanbod samen komen. 
Notulisten delen hun kennis, talenten en ervaring,
opdrachtgevers vinden de juiste notulist.

logo Notuleerklus
button linkedin

Meer weten?
06-12 33 19 83
kantoor@notuleerklus.nl

Postadres:
Industrieweg 23
5281 RW Boxtel

Annemieke Jense

 

Notuleerklus.nl is een label van Cygnus Management Support.

Bekijk hier de algemene voorwaarden en privacy policy van Notuleerklus.nl