×
Home Ik zoek een notulist Ik ben een notulist Inloggen Over notuleerklus.nl Contact
logo Notuleerklus

Meer weten?

06-12 33 19 83

kantoor@notuleerklus.nl

Veel gestelde vragen & antwoorden

Hier vind je de antwoorden op vaak gestelde vragen . Zit je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar kantoor@notuleerklus.nl.

 

Zelf notuleer ik hoofdzakelijk in Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht, in verband met de reistijden en daarmee kosten voor de opdrachtgever. Uiteraard is online notuleren altijd mogelijk, evenals het uitwerken van notulen aan de hand van (geluids-)opnamen. 

In mijn netwerk bevinden zich echter notulisten in het hele land. Ik zal dan ook altijd proberen u met een passende notulist in contact te brengen, mocht de locatie voor mijzelf te ver zijn. 

Dit verschilt per geval. Gaat het bijvoorbeeld om een eenvoudige actie- en besluitenlijst, dan zijn de kosten beperkt. Hoe uitgebreider het verslag, hoe meer tijd de uitwerking kost. Neem daarom altijd vrijblijvend contact op, of vraag een indicatieve offerte aan.

Standaard bedraagt de levertijd ongeveer een week. In gezamenlijk overleg kan hier van af worden geweken.

Als professional heb ik altijd nauw contact met mijn opdrachtgevers. Zowel voorafgaand aan de opdracht als nadien. Uiteraard bespreken we gezamenlijk het resultaat, waarbij uw feedback mij helpt mijn diensten verder te verbeteren. Samenwerken voor een optimaal resultaat is zowel in uw als in mijn belang. 

Noluleerklus.nl: hét platform voor notulisten,
de plek waar vraag en aanbod samen komen. 
Notulisten delen hun kennis, talenten en ervaring,
opdrachtgevers vinden de juiste notulist.

logo Notuleerklus
button linkedin

Meer weten?
06-12 33 19 83
kantoor@notuleerklus.nl

Postadres:

Boxtel

Annemieke Jense

 

Notuleerklus.nl is een label van Cygnus Management Support.

Bekijk hier de algemene voorwaarden en privacy policy van Notuleerklus.nl