×
Home Ik zoek een notulist Ik ben een notulist Inloggen Over notuleerklus.nl Contact
logo Notuleerklus

Meer weten?

06-12 33 19 83

kantoor@notuleerklus.nl

Over Notuleerklus.nl

Hoe ontstond het idee voor Notuleerklus.nl?

Notuleren vind ik superleuk om te doen! Maar dat vindt niet iedereen. Telkens weer moet ik uitleggen wat er nu zo leuk kan zijn aan notuleren … Het is toch suffig, ouderwets, saai?

Zelf denk ik daar dus heel anders over. En in de loop van de tijd is wel gebleken dat ik niet de enige ben. Zelfstandig assistenten, virtual assistants en tekstschrijvers bieden soms notuleren als onderdeel van hun dienstenpakket aan. Notuleren vereist - naast een gedegen kennis van taal - een brede maatschappelijke belangstelling, kennis, inzicht en gevoel voor verhoudingen. Je moet kunnen luisteren, keuzes maken en - waar nodig - de juiste vragen stellen.

Notuleren: het vak

Notuleren is het op een heldere, toegankelijke manier samenvatten wat is besproken. Je maakt op verdiepende wijze kennis met diverse organisaties en na verloop van tijd heb je je eigen specialisatie(s). Dat maakt je optimaal inzetbaar voor opdrachtgevers. Een goede notulist voegt waarde toe.

Het vak is behoorlijk veranderd: vrijwel geen blocnote, pen en steno meer, maar bijvoorbeeld een laptop en veel kennis van moderne tools die het notuleren vergemakkelijken. Ook online vergaderingen worden genotuleerd. Dus ook in het coronatijdperk ligt het notuleren niet stil. Notulisten zijn flexibel en weten zich prima aan te passen aan deze veranderende omstandigheden.

Door mijn enthousiasme voor het notuleervak ontstond het idee voor een platform waar zelfstandig notulisten zich kunnen profileren, hun specifieke kennis, talenten en ervaring delen én waar zij goed vindbaar zijn. Maar behalve dat, kunnen notulisten elkaar ook vinden bij Notuleerklus.nl. Er is een besloten Facebookgroep waar tips en vragen kunnen worden gedeeld. In de nabije toekomst worden bijeenkomsten georganiseerd waar kennisdeling en gezelligheid hand in hand zullen gaan.

Ben je ook trots op je vak als notulist en ben je op zoek naar nieuwe opdrachten en het delen van kennis?

Schrijf je dan ook in bij Notuleerklus.nl. Welkom!

Op zoek naar een notulist?

Jij hebt het druk met je dagelijkse werkzaamheden. Op korte termijn heb je een notulist nodig. Op Notuleerklus.nl kies jij op een snelle en simpele manier - en zonder bijkomende bemiddelingskosten - de perfecte notulist: passend, beschikbaar en/of uit de regio. Voor een éénmalige opdracht of terugkerende klussen.

Notuleerklus.nl heeft een gebruiksvriendelijk zoeksysteem. Jij toetst voor jou belangrijke zoektermen in en hebt meteen een overzicht van beschikbare en geschikte kandidaten. Zo ben je maar een paar klikken verwijderd van de juiste notulist voor jouw klus. Handig toch?

Notuleerklus.nl is een label van Cygnus Management Support.

Meer weten? Klik op vragen en antwoorden of neem contact met ons op.

Annemieke Jense

Notuleerklus.nl

Noluleerklus.nl: hét platform voor notulisten,
de plek waar vraag en aanbod samen komen. 
Notulisten delen hun kennis, talenten en ervaring,
opdrachtgevers vinden de juiste notulist.

logo Notuleerklus
button linkedin

Meer weten?
06-12 33 19 83
kantoor@notuleerklus.nl

Postadres:

Boxtel

Annemieke Jense

 

Notuleerklus.nl is een label van Cygnus Management Support.

Bekijk hier de algemene voorwaarden en privacy policy van Notuleerklus.nl